Gezellige PonyKampDag op Stal Bosgoed!

Op maandag 14 augustus organiseert Stal Bosgoed haar eerste PonyKampDag

Het is de laatste week van de vakantie, dat betekend dat je alweer bijna naar school moet!
Wil jij nog even volop genieten van de pony’s en een gezellige dag doorbrengen op stal? Geef je dan snel op voor de PonyKampDag.
Papa en mama moeten waarschijnlijk alweer werken, dus dit is voor jou de uitgelezen kans om met vrienden en vriendinnen een extra lange dag door te brengen met de pony’s.
De dag is rond 16.00 uur weer afgelopen.

Wat gaan we deze dag doen?

De PonyKampDag begint om 10.00 uur boven in de kantine. We halen samen met elkaar de pony’s uit de wei welke vervolgens natuurlijk uitgebreid gepoetst en gevlochten moeten worden. Verder zullen er leuke spelletjes gedaan worden, wordt er gezellig in de kantine gegeten en gaat iedereen natuurlijk paardrijden!

Voor wie is deze dag?

Onze PonyKampDag is voor iedereen! Voor kinderen met én zonder paardrij ervaring vanaf 7 jaar. Ook wanneer je geen ruiter bent op Stal Bosgoed kun je meedoen. Dus ook vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes en neefjes/nichtjes. Iedereen is van harte welkom zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken!

KostenPonyKampDag op Stal Bosgoed

Voor onze PonyKampDag betaal je €42,50

Wat krijg je hiervoor?

Een geheel verzorgde dag tussen de pony’s en lekkere lunch in de kantine

Opgeven kan via manege@stal-bosgoed.nl
Laat in de mail even weten of je wel of geen paardrij ervaring hebt. Heb je wel paardrij ervaring, vermeldt er dan ook even bij hoe lang je al rijdt.
De PonyKampDag vindt plaats bij een minimum van 8 kinderen.

Kortom, een superleuke vakantiedag tussen de pony’s! We zien je graag op maandag 14 augustus.