Instructie

Stal Bosgoed beschikt over diverse gediplomeerde instructeurs.

Stal Bosgoed beschikt over verschillende gediplomeerde enthousiaste instructeurs die jou een stapje verder willen helpen. Hiermee bieden wij instructie aan voor ieder niveau.

Voor het volgen van lessen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan terecht in één van onze gezellige manegelessen wanneer je niet beschikt over een eigen paard of pony. Ook is er de mogelijkheid om privélessen te volgen met een manegepony.

Voor ruiters met een eigen paard of pony hebben wij eveneens diverse privé- en groepslessen beschikbaar!

Africhting

Bij Stal Bosgoed is het mogelijk jonge paarden en pony’s zadelmak te laten maken en verder door te trainen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen onder onze deskundige begeleiding.

Privélessen

Tevens is het mogelijk om met uw eigen paard of pony privélessen te volgen. U kunt er onder anderen voor kiezen om bij Antoinette te gaan lessen. Antoinette heeft alle fases van de Orun “Allround Instructeursopleiding” doorlopen. Als volledig bevoegd instructeur heeft zij al menig (wedstrijd)ruiter begeleid.

Maar we hebben ook nog andere instructeurs. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd instructie is die bij u past!

Specifieke training

Sommige paarden en pony’s hebben een meer gerichte training nodig. In dat geval wordt het paard deskundig geobserveerd. Vervolgens wordt een trainingsschema opgesteld. Dit kan inhouden dat de eigenaar het paard rijdt onder begeleiding van een deskundige instructeur.

Er kan ook voor gekozen worden om het paard (tijdelijk) door te laten trainen door Antoinette of een van haar ervaren medewerkers.