Business

Een ideale locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen of workshops.

Stal Bosgoed is, naast pensionstal en manege, ook uitermate geschikt als ‘Business’ locatie. U kunt onder andere bij ons terecht voor vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen. Wij beschikken hiervoor over een ruime informele ruimte met bar. Daarnaast is er ook nog een aparte vergaderruimte beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen.  Op onze locatie zijn er tevens ruime parkeermogelijkheden.

Door onze centrale ligging (regio Utrecht) is onze accommodatie zeer goed bereikbaar.  Onze accommodatie ligt namelijk in het midden van het land, op steenworp afstand van de A2 en de A27.  Een uitgebreide routebeschrijving kunt u vinden op onze contact pagina.

Door de aanwezigheid van meerdere ruimtes kunt u bij ons zowel met kleine als grote groepen terecht. Vooraf, tijdens of na een bijeenkomst verzorgen wij graag de door u gewenste maaltijden en drankjes. Uiteraard kan er hierbij ook rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën.

Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Dan denken wij graag met u mee met het opstellen van een programma wat bij uw organisatie past.

Wij vinden het belangrijk om goede service te verlenen. Hierbij staan kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit voorop!

Voorbeelden

Feesten/partijen:
Arrangement
Huur ruimte
Wij beschikken over:
  • Een beamer met projectiescherm
  • Geluidsinstallatie met draadloze microfoon
  • Gratis draadloos internet
  • Daglicht
  • Ramen die verduisterd kunnen worden
  • Klimaatbeheersing

Het gebruik van ander apparatuur kan altijd besproken worden.

Kortom, een ideale business ruimte voor uw bedrijf.

Goede service verlenen, waarbij gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan!

Dankzij onze gezellige bar zijn wij ook uitermate geschikt als feestlocatie. Er is meer dan voldoende ruimte voor al uw gasten. Tevens is er plek voor een drive-inn of DJ.

Onze accommodatie stellen wij tevens graag beschikbaar voor het organiseren van (hippische) evenementen.

Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Antoinette via 06-53 107 007. Of stuur een e-mail naar info@stal-bosgoed.nl