Business

Een ideale locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen of workshops.

Stal Bosgoed is, naast pensionstal en manege, ook uitermate geschikt als ‘Business’ locatie. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen. Wij beschikken over een ruime informele ruimte met bar. Daarnaast is er ook nog een aparte vergaderruimte. Tevens zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden.
Door de centrale ligging in regio Utrecht is onze stal makkelijk bereikbaar. Vanaf de A2 of de A27 bent u zo bij onze accommodatie. Een uitgebreide routebeschrijving kunt vinden op de contact pagina.

In onze aparte vergaderruimte is er de mogelijkheid om verschillende opstellingen te maken. Door de aanwezigheid van meerdere ruimtes kunnen er zowel grote als kleine groepen terecht. Vooraf, tijdens of na een bijeenkomst verzorgen wij graag de door u gewenste maaltijden en drankjes. Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën.
Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Dan denken wij graag met u mee met het opstellen van een programma wat bij uw organisatie past.

Wij vinden het belangrijk om goede service te verlenen. Hierbij staan kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit voorop!

Voorbeelden

Feesten/partijen:
Arrangement
Huur ruimte
Wij beschikken over:
  • Een beamer met projectiescherm
  • Geluidsinstallatie met draadloze microfoon
  • Gratis draadloos internet
  • Daglicht
  • Ramen die verduisterd kunnen worden
  • Klimaatbeheersing

Het gebruik van ander apparatuur kan altijd besproken worden.
Kortom, een ideale business ruimte voor uw bedrijf.

Goede service verlenen, waarbij gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan!

Dankzij onze gezellige bar is onze kantine ook uitermate geschikt als feestlocatie. Er is voldoende ruimte voor al uw gasten. Tevens is er plek voor een drive-inn of DJ. Daarnaast stelt Stal Bosgoed haar accommodatie graag beschikbaar voor het organiseren van (hippische) evenementen.
Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Antoinette via 06-53 107 007. Of stuur een e-mail naar info@stal-bosgoed.nl