Kinderfeestjes

Hiep hiep hoera, er is er één jarig!

Prijzen

Een kinderfeestje kan bij ons op vrijdagmiddag en sinds kort ook iedere laatste zaterdag van de maand gevierd worden. Het feestje is te boeken vanaf 6 kinderen en is € 20,50 per kind inclusief eten. Tot een week van tevoren is het mogelijk kosteloos het aantal kinderen naar beneden bij te stellen.

Ook voor de meer gevorderde ruiter kunnen wij een pakket samenstellen.

Voor vragen en informatie over de beschikbare mogelijkheden, kan er contact opgenomen worden via  info@stal-bosgoed.nl

Wat leuk dat je bij ons je verjaardag wilt komen vieren! Een kinderfeestje tussen de pony’s, dat wil toch iedereen?! Als jarige job of jet ga jij bij Stal Bosgoed samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke middag tussen de pony’s beleven en natuurlijk hebben we ook een cadeautje voor je!

Het programma bestaat uit een ontvangst met limonade, een rondleiding, het borstelen van een pony, hoefijzer versieren, ponyrijden en patatjes eten met een snack (naar keuze) en limonade. De versierde hoefijzers mogen jullie aan het einde van het feestje mee naar huis nemen als aandenken aan een leuke middag!

Het is niet nodig om al een complete uitrusting te hebben voor het ponyrijden. De caps die nodig zijn voor het rijden zijn bij ons te leen. En als je een makkelijk zittende broek (legging/joggingbroek) aantrekt en rubber laarzen (of andere laarzen/hoge schoenen met een niet al te grove zool en een klein hakje)  ben je al een echte ruiter!

Maak hier alvast kennis met al onze lieve manegepony’s dan zetten wij de limonade vast koud!

Korte impressie

Hapje eten
Rondleiding over de manege
Hoefijzer versieren
Samen ponyrijden