Kinderfeestjes

Hiep hiep hoera, er is er één jarig!

Kosten

Wij kunnen op vrijdagmiddag kinderfeestjes verzorgen voor € 17,50 per kind. Het kinderfeestje is bij ons te boeken vanaf 6 kinderen en dient van te voren gereserveerd te worden.

Ook voor de meer gevorderde ruiter kunnen wij een pakket samenstellen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of om te vragen naar de mogelijkheden.
U kunt ons bereiken via info@stal-bosgoed.nl

Wat leuk dat je bij ons je verjaardag wilt komen vieren! Een kinderfeestje tussen de pony’s, dat wil toch iedereen?! Als jarige job ga jij bij Stal Bosgoed samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke middag tussen de pony’s beleven en natuurlijk hebben we ook een cadeautje voor je!

Het programma bestaat uit een ontvangst met limonade, een rondleiding, het opzadelen of borstelen van een pony, hoefijzer versieren, ponyrijden en patatjes eten met een snack (naar keuze) en limonade. De versierde hoefijzers mogen jullie aan het einde van het feestje mee naar huis nemen als aandenken aan een leuke middag!

Het is niet nodig om al een complete uitrusting te hebben voor het ponyrijden. De caps die nodig zijn voor het rijden zijn bij ons te leen. En als je een makkelijk zittende broek (legging/joggingbroek) aantrekt en rubber laarzen (of andere laarzen/hoge schoenen met een niet al te grove zool en een klein hakje)  ben je al een echte ruiter!

Maak hier alvast kennis met al onze lieve manegepony’s dan zetten wij de limonade vast koud!

Korte impressie

Samen ponyrijden
Rondleiding over de manege
Hapje eten
Hoefijzer versieren