Manegelessen

Met plezier leren paardrijden!

Naast een pensionstal beschikt Stal Bosgoed ook over een manege. Voor de manegeruiter zijn er verschillende mogelijkheden om lessen te volgen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag worden er reguliere manegelessen gegeven. Tevens geven wij op zaterdag ook kleuterlessen en juniorlessen. Omdat onze manege erg hard aan het groeien is zullen er in de toekomst andere lesdagen bijkomen. Wilt u hier meer informatie over stuur dan een mail naar manege@stal-bosgoed.nl

Naast onze groepslessen is er ook mogelijkheid om privélessen te volgen met een manege paard/pony. Al deze lessen worden gegeven door één van onze gediplomeerd en ervaren instructeurs.

kleuterlessen stal bosgoed

Kleuterlessen voor ruiters van 4 en 5 jaar. 

Ben jij 4 of 5 jaar oud en wil je heel graag kennis maken met ponyrijden? Dan ben je van harte welkom in onze kleuterlessen! Deze vinden plaats op iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 15.00 uur tot 15:45 uur.

Tijdens deze lessen wordt er op een spelende wijze kennis gemaakt met ponyrijden. De pony’s dienen tijdens de les vast gehouden te worden door één van de ouders of verzorgers.

Prijs: De kleuterlessen kosten € 11,50 per les (á 45 minuten).

Opgeven voor onze kleuterlessen gaat per keer en kan via de onderstaande button.

Inschrijfformulier
Afbeelding juniorlessen stal bosgoed

Kleuterlessen voor ruiters van 6 jaar.

Ben jij 6 jaar oud en wil je heel graag kennis maken met ponyrijden of heb je de kleuterlessen voor ruiters van 4 en 5 jaar al gevolgd? Dan ben je van harte welkom in onze kleuterlessen voor 6 jarigen! Deze vinden plaats op iedere 2e en 4e zaterdag van de maand van 15.00 uur tot 16:00 uur.

Tijdens deze lessen wordt er op een spelende wijze kennis gemaakt met ponyrijden (30 minuten), maar ook met de verzorging van de pony’s (30 minuten). In totaal zal de les dus een uur duren. Op deze manier worden de ruiters al goed voorbereid op de mogelijkheid om privélessen te volgen en uiteindelijk door te stromen naar de manege groepsles. De pony’s dienen tijdens het rijden nog wel vast gehouden te worden door één van de ouders of verzorgers.

Prijs: De kleuterlessen voor ruiters van 6 jaar kosten € 12,50 per les (á 60 minuten).

Opgeven voor onze kleuterlessen gaat per keer en kan via de onderstaande button.

Inschrijfformulier
Afbeelding manegelessen stal bosgoed

Manege groepslessen

Voor (beginnende) ruiters vanaf 7 jaar biedt Stal Bosgoed paardrijlessen aan. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs leren je op een plezierige manier (beter) paardrijden. Allereerst wordt er gewerkt aan het aanleren van goede rijtechnieken. Maar ook werken aan zelfvertrouwen, concentratie en doorzettingsvermogen vinden wij erg belangrijk.

Is de basis gelegd, dan kun je natuurlijk altijd verder groeien door bijvoorbeeld het rijden van F proeven. Onze lessen bieden voldoende uitdaging voor iedere ruiter!

Om in te kunnen stromen in manege groepslessen, wordt er altijd gestart met een starterspakket van 5 privélessen (ook als er al ervaring is). Daarna wordt er bekeken of instromen al direct mogelijk is en welke groep het beste aansluit.

Neem contact op

Nieuwe ruiters bieden wij een starterspakket aan. Ons starterspakket bestaat uit 5 privélessen. Beginnende ruiters kunnen hier de basis leren van het paardrijden leren. Mocht je al ervaring hebben, dan worden deze lessen gebruikt om je niveau in te schatten zodat je in de juiste groep geplaatst kan worden.