Manegelessen

Met plezier leren paardrijden!

Naast een pensionstal beschikt Stal Bosgoed ook over een manege. Voor de manegeruiter zijn er verschillende mogelijkheden om lessen te volgen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag worden er reguliere manegelessen gegeven. Tevens geven wij op zaterdag ook kleuterlessen en juniorlessen. Omdat onze manege erg hard aan het groeien is zullen er in de toekomst andere lesdagen bijkomen. Wilt u hier meer informatie over stuur dan een mail naar manege@stal-bosgoed.nl

Naast onze groepslessen is er ook mogelijkheid om privélessen te volgen met een manege paard/pony. Al deze lessen worden gegeven door één van onze gediplomeerd en ervaren instructeurs.

kleuterlessen stal bosgoed

Kleuterlessen

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar oud en wil je heel graag kennis maken met ponyrijden? Dan ben je van harte welkom in onze kleuterlessen! Deze vinden plaats op iedere 2e en laatste zaterdag van de maand van 15.00 uur tot 15:45 uur.

Tijdens deze lessen wordt er op een spelende wijze kennis gemaakt met ponyrijden. De pony’s dienen tijdens de les vast gehouden te worden door één van de ouders of verzorgers.

Kosten: De kleuterlessen kosten € 11,50 per les (á 45 minuten).

Opgeven voor onze kleuterlessen gaat per keer en kan via de onderstaande button.

Inschrijfformulier
Afbeelding juniorlessen stal bosgoed

Juniorlessen

De juniorlessen worden iedere 1e en 3e zaterdag van de maand gegeven. Het gaat om een tweejarig traject waarbij je in een vaste groep rijdt. Het eerste jaar zullen de paardrijlessen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk. Vervolgens zal het tweede jaar geheel bestaan uit praktijk (rijden).

Er is gekozen voor een theoriegedeelte zodat je niet alleen leert ponyrijden maar ook op een leuke manier meer kennis krijgt over de verzorging en omgang met pony’s.

Kosten: Wij werken met een periodekaart bestaand uit 3 maanden.  De kosten voor een periodekaart bedragen €108,- per periode, waarvan er maandelijks een bedrag van €36,- geïncasseerd zal worden.

Neem contact op
Afbeelding manegelessen stal bosgoed

Manegelessen

Voor (beginnende) ruiters vanaf 7 jaar biedt Stal Bosgoed paardrijlessen aan. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs leren je op een plezierige manier (beter) paardrijden. Allereerst wordt er gewerkt aan het aanleren van goede rijtechnieken. Maar ook werken aan zelfvertrouwen, concentratie en doorzettingsvermogen vinden wij erg belangrijk.

Is de basis gelegd, dan kun je natuurlijk altijd verder groeien door bijvoorbeeld het rijden van F proeven. Onze lessen bieden voldoende uitdaging voor iedere ruiter!

Neem contact op

Nieuwe ruiters bieden wij een starterspakket aan. Ons starterspakket bestaat uit 5 privélessen. Beginnende ruiters kunnen hier de basis leren van het paardrijden leren. Mocht je al ervaring hebben, dan worden deze lessen gebruikt om je niveau in te schatten zodat je in de juiste groep geplaatst kan worden.