Verslag: ZomerWeideZaterdag door Hoef & Haag

Op zaterdag 10 juni vond de 1e editie van de ZomerWeide plaats

Kraampje Stal Bosgoed ZomerWeideZaterdagNaast Stal Bosgoed is de bouw van het nieuwe dorp Hoef & Haag in volle gang. De eerste bewoners hebben de sleutels van hun nieuwe huis al in ontvangst mogen nemen.
Om alle nieuwe bewoners wat meer kennis te laten maken met hun nieuwe omgeving het dorpse leven  heeft Hoef & Haag ZomerWeideZaterdag bedacht.
Op zaterdag 10 juni op het nieuwe kasteelterrein van Hoef & Haag stond beleven, ontmoeten en genieten centraal.

Er was van alles te beleven! Er kon informatie worden ingewonnen over de nieuwe woningen, maar er waren ook allerlei kraampjes met leuke hebbedingetjes. Natuurlijk was Stal Bosgoed ook aanwezig met een kraampje en 2 lieve manegepony’s. De hele dag konden mensen er terecht voor informatie over de stal en manege. Daarnaast kon er gratis een ritje gemaakt worden op een pony. Uiteraard was dit een groot succes! Ook kon er gegrabbeld worden voor een leuk cadeautje uit onze grabbelton. Tevens hadden we een leuke winactie bedacht. In ons kraampje stond een grote pot gevuld met paardensnoepjes. Iedereen mocht een gokje wagen hoeveel paardensnoepjes erin de pot zaten. De winnaar krijgt een gratis privéles op één van onze pony’s!

Nadat we eerst zelf één voor één alle paardensnoepjes hebben geteld konden we dan eindelijk de winnaar gaan bepalen.

Het bleek toch vrij lastig om het juiste aantal paardensnoepjes te raden,  van 100 tot 10.000 paardensnoepjes we hebben het allemaal voorbij zien komen. Het precieze aantal van 993 paardensnoepjes is dan ook niet geraden, maar we hebben een winnaar!Winactie Stal Bosgoed Zomerweide

Sanna Heeman gefeliciteerd, je hebt een privéles gewonnen op een van onze manegepony’s!! Met het raden van 996 paardensnoepjes zat jij er het dichtst bij.
Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Kortom een gezellige zonnige dag tijdens de 1e editie van de ZomerWeideZaterdag!
Ook wij hopen de nieuwe bewoners van Hoef & Haag te mogen verwelkomgen op onze stal