Verslag: Open manegedag + winnaars privélessen!

Open manegedag bij Stal Bosgoed+ winnaars privélessen!

Afgelopen zaterdag vond er op stal onze allereerste Open Manegedag plaats. Er was veel regen voorspeld maar door de ruime accommodatie waarover wij beschikken, kon het gehele programma gelukkig binnen plaatsvinden.

Feline de Jonge   

Gedurende de open dag gaf bekende vlogster Feline de Jonge, bekend van het Youtube kanaal Felinehoi twee shows. ‘Ochtends gaf zij samen met haar pony Marley een informatieve show waarin zij vertelde hoe ze samen trainen, gevolgd door een meet & greet. ’s Middags gaf zij een interactieve show, in de vorm van een spel, waaraan alle bezoekers konden meedoen. Er werden vier rondes gespeeld en de winnaar van iedere ronde mocht na afloop van de show een rondje rijden op pony Marley.

Stokpaardrijden

Tijdens de Open dag werd er ook een heuse stokpaardjesrace gehouden. Stokpaardrijden is een echte hype in Finland.  Het is daar een echte sport met maar liefst 10.000 beoefenaars. Stal Bosgoed zet deze hype door in Nederland door zelf een stokpaardjesrace te organiseren. Gedurende de dag waren er twee voorrondes waar je je van te voren voor in mocht schrijven. Het maximum van 60 deelnemers werd al snel gehaald. Van deze 60 fanatiekelingen bleven er 10 deelnemers over die mochten strijden voor de hoofdprijs, een stokpaardje! De finale werd uiteindelijke gewonnen door Yara Franken met een hele snelle tijd van 0.13,15 seconde. De 2e plaats ging naar Ilse Colee en de 3e plaats was voor Iris van Veenendaal.   Stokpaardjesrace Stal Bosgoed

Verder kon je hoefijzer werpen, meedoen aan paardje prik, kon er geknutseld worden in onze kantine en kon je je uitleven op het springkussen. Ook was er de mogelijkheid om een rondje op een van onze manegepony’s te rijden.

Win acties

Tijdens deze dag waren er twee win acties waarmee je kans maakte op een privéles. Onze Stal Bosgoed kleurplaat kon ingekleurd en in geleverd worden in onze kantine. Tevens stond er in onze infostand een glazen vaas met paardensnoepjes, door te raden hoeveel paardensnoepjes er in deze vaas zaten kon er ook een privéles gewonnen worden. De kleurplaten zijn ondertussen beoordeeld en de paardensnoepjes zijn geteld, en de winnaars zijn:

Winnaar van de kleurplaat actie:  Tinka SchmidtKleurplaat winactie open dag
Winnaar van de  paardensnoepjes actie:  Pixie Stiringa
Wij hebben jullie een e-mail gestuurd voor het inplannen van de privéles!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 1ste editie en gaan de Open Manegedag jaarlijks laten terugkeren. De tweede editie zal plaatsvinden in september 2018.