Stal Bosgoed prijs op Jumping Amsterdam

Stal Bosgoed prijs op Jumping Amsterdam

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 vindt Jumping Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. Dit jaar is het alweer het alweer de 59e editie van Jumping Amsterdam. Ook dit jaar waren wij weer trotse sponsor van een rubriek op dit prachtige evenement!

Vrijdag, zaterdag en zondag staan ieder jaar weer gegarandeerd voor paardensport op het hóógste niveau. Op donderdag krijgen basisspringruiters de kans zelf deel te nemen aan Jumping Amsterdam. Voor de klasse L, M, Z en ZZ springen werden er selectiewedstrijden gehouden. Per wedstrijd konden de beste drie combinaties per klasse, een startbewijs voor Jumping Amsterdam verdienen.

Op donderdag 25 januari werd de finale van de klasse M verreden in de RAI Amsterdam. Bas Moerings nam het onder andere op tegen zijn eigen vader, Geert Moerings, maar met hun eigen fokproduct Hervesther wist hij iedereen voor te blijven. Na een foutloos parcours én barrage mocht hij de Stal Bosgoed prijs in ontvangst nemen met een prachtige tijd van 00. 39.68 sec.

De tweede plaats werd veroverd door Dianthe Meij uit Bilthoven met Zerrany. Zij zette een scherpe tijd neer van 00. 40.09 sec. Met een tijd van 00. 43.14 sec ging de derde prijs naar Daniëlle van Houten en DAH´S Cassanova.

Nogmaals van harte gefeliciteerd allen!

 

Stal Bosgoed prijs voor Bas Moerings op Jumping Amsterdam 2018