Nieuwe website Stal Bosgoed en Ride, Run & Bike

Logo Stal-Bosgoed

De nieuwe website van Stal Bosgoed online!

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe website. Wij vonden namelijk dat het tijd was geworden om de website in een nieuw modern jasje te steken. En nu is hij dan echt af, onze nieuwe website!
Op de website vindt je alle informatie over Stal Bosgoed, de pensionstal, manege, evenementen etc.
Nieuw op onze website is het kopje Business. Op deze pagina vindt je alle informatie over de mogelijkheden van onze gezellige kantine en het huren van een vergaderlocatie.
Daarnaast wordt er meer informatie gegeven over de mogelijkheden van de manege, zoals het leasen van een pony, welke lessen er zijn en de F proeven.

Tevens is er een nieuw mailadres online.
Voor alle vragen over de manege, manegelessen, leasen van een pony, F proeven enz. kunt u een mailtje sturen naar: manege@stal-bosgoed.nl
Het andere mailadres wat u gewend bent: info@stal-bosgoed.nl is nog steeds ingebruik en kan gebruikt worden voor alle vragen over de pensionstal en overige.

Ride, Run & Bike

Naast de nieuwe website is er ook hard gewerkt aan het evenement ‘Ride, Run & Bike’. Dit zal plaats vinden op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag). Op onze website vindt je meer informatie over het deelnemen hieraan en kun je je meteen online inschrijven!
Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet genieten van de prachtige natuur in Hagestein en Vianen. En dat ook nog eens te paard samen met een vriend/vriendin, ouder of ander familielid te voet of te mountainbike!
Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een mailtje naar: rideandrun@stal-bosgoed.nl

Wij zien iedereen graag op 25 mei aan de start verschijnen op Stal Bosgoed.

Veel plezier op onze nieuwe site, wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.