Laatste weetjes Ride, Run & Bike 2017

Laatste informatie/spelregels Ride, Run & Bike 2017

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover; de eerste editie van Ride, Run & Bike te Stal Bosgoed!
Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor, jij ook?! In dit nieuwsbericht willen wij iedereen op de hoogte stellen van de laatste nieuwtjes en weetjes omtrent het evenement.
Lees het even goed door want er staat belangrijke informatie in!Spelregels Ride, Run & Bike

Team info.
Wij vinden het leuk om wat feitjes/weetjes over jullie als team te vertellen wanneer jullie bij de start zullen vertrekken. Vind jij dit ook? Stuur ons dan een mail met in het kort wat informatie over het team. Dit kun je sturen naar: rideandrun@stal-bosgoed.nl.

Secretariaat.
Je dient je minimaal 45 minuten van te voren te melden bij het secretariaat. Het secretariaat bevindt zich in onze kantine. Hier zullen jullie je startnummers ontvangen en tevens de laatste informatie. Heb je nog vragen, onze dames bij het secretariaat staan je graag te woord.

Startnummer.
Zoals hierboven aangegeven ontvangen jullie je startnummer op de dag zelf nadat je, je hebt aangemeld bij het secretariaat. Speldjes om het startnummer vast te maken ontvang je hier ook. Alleen de hardlopers en mountainbikers ontvangen een startnummer met daarin een tag voor de tijdwaarneming. Hardlopers dienen het startnummer, zichtbaar, aan de voorzijde van hun T-shirt te bevestigen. Mountainbikers dienen het startnummer op het stuur van de mountainbike te bevestigen. Ruiters hoeven geen startnummer te dragen.

Verkeersbegeleiders.
Op beide routes zullen er op verschillende plekken verkeersbegeleiders staan. Deze zijn herkenbaar aan de veiligheidshesjes die ze dragen.  Heb je hulp nodig (met oversteken) of heb je een vraag? Spreek de verkeersbegeleiders dan gerust aan, ze staan er om je te helpen waar nodig!

Mobiele telefoon.
Het is verstandig dat er in ieder geval één persoon uit het team een mobiele telefoon bij zich draagt. Zo ben je altijd bereikbaar, mocht er wat gebeuren.

EHBO.
Uiteraard zal er deze dag ook EHBO aanwezig zijn. Ook hier geldt, heb je hulp nodig spreek dan een van de verkeersbegeleiders aan. Ben je niet in de buurt van een verkeersbegeleider, bel dan het noodnummer: 06-43907272.  Schroom niet om het noodnummer te bellen, vanuit hier kunnen we de juiste hulp sturen.

Welzijn paard.
Zoals je in onze algemene voorwaarden gelezen hebt zal er, binnen 10 minuten na finishen, een veterinaire keuring plaatsvinden. Dit is een verplicht onderdeel van de Ride, Run & Bike. Er staat een vrijwilliger klaar om dit in de juiste banen te leiden. Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij je om de aanwijzingen van deze vrijwilliger op te volgen. Het paard dien je zonder zadel aan te bieden bij de dierenarts. De dierenarts zal controleren op; hartslag, ademhaling,  kreupelheid en verwondingen of blessures. Toont het paard/pony te grote afwijkingen van het gemiddelde, dan zal het teamresultaat niet mee tellen in het eindklassement.

Kantine.
Onze kantine is deze dag uiteraard geopend. Je kunt hier terecht voor onder andere een heerlijke uitsmijter, tosti’s, groentesoep, koffie, thee etc.  Er staan op de tafels menukaarten met volop keuze!

Inhalen.
Het is toegestaan om andere teams in te halen. Het moment dat je een ander team wilt inhalen dien je duidelijk aan te kondigen. Het team dat gepasseerd wordt, dient op haar beurt voldoende ruimte te bieden aan het passerende team.

Veiligheid.
Op ons erf en tijdens de route dienen alle ruiters een cap te dragen. Dit is verplicht, zonder cap geen deelname! Mountainbikers zijn niet verplicht een helm te dragen, maar wij raden dit wel aan.
Het is NIET toegestaan om op of rondom de route het water (met je paard) in te gaan i.v.m. drijfzand!

Samen uit, samen thuis.
Deelnemers dienen de route als team af te leggen én als team te finishen. De ruiter past zich dus aan, aan de snelheid van de ruiter/fietser. Samen uit, samen thuis dus!

Prijsuitreiking.
De prijsuitreiking zal ongeveer een half uur na het finishen van het laatste team in onze kantine plaatsvinden. Dit is een indicatie, aangezien er zich onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen kan dit ook iets uit lopen.

Routebeschrijving.
Navigatieadres: Hoefslag 1 te Vianen (Utrecht).
Door de aanleg van een nieuwe weg is onze accommodatie nog makkelijker te bereiken, echter wordt deze weg nog niet door alle navigatiesystemen herkend. De routebeschrijving vind je op onze website: www.stal-bosgoed.nl

Materiaal pech.
Houd rekening met een lekke band, neem spullen mee om je band te kunnen plakken.  Wij hebben deze spullen niet!

Honden.
Honden zijn natuurlijk welkom deze dag maar dienen wel aangelijnd te zijn.

Het beloofd een prachtige dag te worden met een hoop zon.
Wij zien jullie allemaal graag aan de startstreep op donderdag 25 mei!