Ride, Run & Bike

Samen op een sportieve manier van de natuur genieten!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020, organiseert Stal Bosgoed haar vierde editie van Ride, Run en Bike. Samen met bijvoorbeeld een collega, vriend(in), stalgenoot of familielid op een sportieve manier van de natuur genieten!

Ride, Run & Bike 2018

By: Kateleine Passchier

Paardrijden, hardlopen en mountainbiken

Het lijken totaal verschillende sporten. Terwijl jij naar stal vertrekt om te gaan trainen met je paard, trekt je vriend(in), ouder of collega de sportschoenen aan om een rondje te gaan lopen/fietsen. Maar paardrijden, hardlopen en mountainbiken gaan eigenlijk ook heel goed samen.

Tijdens Ride, Run & Bike, welke van start gaat op ons ruitersportcentrum in Hagestein, komen deze sporten samen. Jij rijdt en de ander rent/fietst, of andersom natuurlijk. Samen leg je een vooraf uitgezette gedeeltelijk onverharde route van 7,5 km (ruiter + hardloper) of 15 km (ruiter + mountainbiker) af.  Ieder team ontvangt een startnummer met tijdwaarneming, zodat na afloop een eindklassement opgemaakt kan worden.

LET OP! Voor de teams is er op beide afstanden een ideaaltijd ingesteld, bij een gemiddelde snelheid van 10 km per uur. Het team wat bij binnenkomst het dichtste bij de ideaaltijd zit, en dus de gehele route met een gemiddelde snelheid van 10 km per uur heeft gereden, heeft gewonnen. Teams die onder de ideaaltijd zitten, zijn uitgesloten van prijzen. De lengte van de routes (7,5 km en 15 km) is een indicatie en dus geen exact gegeven.    Het reglement van 2020 is (gedeeltelijk) aangepast op dit punt (‘welzijn’) en tevens op het punt ‘inhalen’. Lees dit dus goed door!

NIEUW!

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als hardloper individueel deel te nemen aan de trailrun! Er kan gekozen worden voor de route van 7,5 km of 15 km.

Een mooie combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning!

Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Klik op de volgende link om ze door te lezen!
Algemene voorwaarden Ride Run & Bike 2020
Algemene voorwaarden Trailrun 2020

 

 

* Manegeruiters die een paard/pony leasen van Stal Bosgoed zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen. Vraag, voor je je inschrijft eerst naar de voorwaarden via: rideandrun@stal-bosgoed.nl

Flyer Ride, Run & Bike 2020