Ride, run & bike

Samen op een sportieve manier van de natuur genieten!

Hoef en Haag Hoofdsponsor ride run & bike 2017 Stal bosgoedOp Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017, organiseert Stal Bosgoed een 1e editie van Run, Ride en Bike. Dit is een concept van Bit en KNHS. Hoe leuk is het om samen met je vriend(in), stalgenoot of vader/moeder op een sportieve manier van de natuur te genieten!

Ride run bike stal bosgoedPaardrijden, hardlopen en mountainbiken lijken totaal verschillende sporten. Terwijl jij naar stal vertrekt om te gaan trainen met je paard, trekt je vriend(in), ouder of collega de sportschoenen aan om een rondje te gaan lopen/fietsen. Maar paardrijden, hardlopen en mountainbiken gaan eigenlijk ook heel goed samen. Tijdens Ride, Run & Bike welke van start gaat op ons ruitersportcentrum te Hagestein komen deze sporten samen. Jij rijdt en de ander rent/fietst, of andersom natuurlijk.

Samen leg je een vooraf uitgezette route van 7,5 km (voor ruiter met hardloper) of 15 km (voor de ruiter met mountainbiker) af. Een mooie combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning!

Opgeven kan via het onderstaande inschrijfformulier, er is ruimte voor een gelimiteerd aantal teams, dus geef je zo snel mogelijk op. Vol is vol!

Manegeruiters van Stal Bosgoed zijn ook van harte uitgenodigd op onze Ride, Run & Bike, benader ons voor meer informatie.

Spelregels voor deelname:

  • Samen uit, samen thuis. Deelnemers dienen de route als team af te leggen en te finishen.
  • Ruiter en deelnemer mogen onderling niet wisselen van functie.
  • Het inhalende team dient een duidelijke signaal af te geven aan het in te halen team. Het team dat ingehaald wordt, dient voldoende ruimte te bieden aan het passerende team.
  • Voor de route volg de blauwe pijlen en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.
  • Halverwege de route is er een drinkpost voor mens en dier.
  • Na het passeren van de finish dient het paard binnen 10 minuten aangeboden te worden ter controle bij de dierenarts. Het paard ondergaat dan een veterinaire check. Toont het paard té grote afwijkingen, dan volgt uitsluiting.