Wij zijn lid van de FNRS

Wij zijn lid van de FNRS

De FNRS zorgt er in Nederland voor dat de belangen van hippische ondernemers, met een bedrijf zoals die van ons, behartigd worden. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging FNRS, omdat wij hiermee gesteund worden met advies, collectieve voordelen en concrete producten bij onze bedrijfsvoering.

Met ons FNRS lidmaatschap voldoen wij aan de minimale eisen voor kwaliteit, veiligheid en welzijn van mens en paard op ons bedrijf. Hierdoor kun jij erop vertrouwen dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.

Logo FNRS 5-sterren

Kwaliteit
De kwaliteit op ons bedrijf wordt gewaarborgd door een regelmatige kwaliteitskeuring. Hierbij wordt gecontroleerd of wij de juiste papieren bezitten om wet- en regelgeving na te leven. Tijdens de kwaliteitskeuring wordt er gekeken of het op ons bedrijf schoon, netjes en comfortabel is voor iedereen. Daarnaast zijn onze instructeurs allemaal in het bezit van een diploma om les te mogen geven.

Veiligheid
Veiligheid voor mens en dier vinden wij het allerbelangrijkst. Als lid van de FNRS kunnen wij aantonen te voldoen aan strenge veiligheidseisen. De FNRS werkt daarvoor samen met de Stichting Veilige Paardensport. Op deze manier kan jij op een veilig manier (leren) paardrijden bij ons. Het bewijs voor het voldoen aan deze veiligheidseisen herken je aan het blauwe FNRS-bord en het oranje-witte bord van de Stichting Veilige Paardensport aan onze gevel.

Welzijn
Gezonde en gelukkige paarden zijn de basis voor ons bedrijf. Het werken met dieren brengt verantwoordelijkheden met zich mee, zeker nu paardenwelzijn in de paardenwereld steeds meer aandacht krijgt. Tijdens de kwaliteitskeuring wordt daarom extra op welzijn gelet. Hierbij wordt gekeken naar voermanagement, de gezondheidstoestand van onze paarden, het stalklimaat, de mogelijkheden tot contact met andere paarden, weidebeheer en vrije beweging.

Goed geregeld door lidmaatschap FNRS
Doordat wij lid zijn van de FNRS kunt u ervan op aan dat bovenstaande punten bij ons goed geregeld zijn, Zo zorgen wij er samen met 400 hippische ondernemers voor dat de kwaliteit van hippische bedrijven in de sector hoog is.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.fnrs.nl

IMG_4845