Stal Bosgoed

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ride, Run & Bike

30 mei, 2019

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2018, organiseert Stal Bosgoed haar 3e editie van Ride, Run & Bike. Tot nu toe is het deelnemersaantal ieder jaar toegenomen en kent het evenement vele bezoekers!

Wat is Ride, Run & Bike

Het evenement brengt buitensporters uit verschillende disciplines samen namelijk, paardrijden, hardlopen en mountainbiken. Een ruiter en een hardloper vormt een team of een ruiter en een mountainbiker.  Ieder team legt een onverharde route af door onder andere de prachtige Vijfheerenlanden. Er kan gekozen worden voor een route van 15 kilometer of een route van 7,5 kilometer.  Heerlijk om met een stalgenootje, vader/moeder, vriend(in) op een sportieve manier van de natuur te genieten!

Iedere deelnemer ontvangt een startnummer met tijdwaarneming, zodat na afloop een eindklassement opgemaakt kan worden.  Kortom een mooie combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning!

Deelnemen

Wil je meedoen aan dit leuke evenement? Vanaf 1 april 2019 kun je je inschrijven. Hou onze website en Facebook pagina in de gaten!

Gegevens

Datum:
30 mei, 2019
Site:
www.stal-bosgoed.nl

Locatie

Stal Bosgoed
Lange dreef 21
Hagestein, Utrecht 4124AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-53107007
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stal Bosgoed
Telefoon
06-53107007
E-mail
info@stal-bosgoed.nl
Bekijk de site van Organisator