Stal Bosgoed

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KNHS dressuurwedstrijd + selectie Outdoor Gelderland!

9 juni, 2018 - 10 juni, 2018

KNHS Dressuurweekend

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni organiseren de Brederoderuiters een KNHS dressuurweekend op onze accommodatie.

Zaterdag zullen de paarden klasse BB t/m M2 aan bod komen. Op de zondag is de ring voor de paarden Z1 t/m ZLL en de pony’s BB t/m Z2. De wedstrijd zal outdoor verreden worden met zowel binnen als buiten de mogelijkheid tot inrijden op comfortabele Agterberg zandbodems. Doordat onze accommodatie Stal Bosgoed vlak naast de A27 ligt, bent u er zo. Op het ruime terrein kunt u in alle rust uw paard opzadelen. Inschrijfgeld voor de paarden is €12 per proef, pony’s €8. Wij werken met prijzengeld voor de paarden en waardebonnen voor de pony’s.

De voorlopige startlijst zal ongeveer een week voor de wedstrijd gepubliceerd worden. De definitieve startlijst volgt enkele dagen voor de wedstrijd. Inschrijven via MijnKNHS is nu nog niet mogelijk, maar u mag altijd e-mailen naar wedstrijd@brederoderuiters.nl. Dan zetten wij u vast op de lijst. Bij vragen kunt u tevens contact opnemen via dit e-mailadres.

Tevens zal tijdens deze wedstrijd de selectie voor Outdoor Gelderland voor de pony’s klasse M1, M2, Z1 en Z2 plaatsvinden.

 

Gegevens

Begin:
9 juni, 2018
Einde:
10 juni, 2018

Locatie

Stal Bosgoed
Lange dreef 21
Hagestein, Utrecht 4124AJ Nederland
Telefoon
06-53107007
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Brederoderuiters
E-mail
wedstrijd@brederoderuiters.nl
Bekijk de site van Organisator