Stal Bosgoed

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stal Bosgoed Kampioenschap 2018

7 september, 2018 - 8 september, 2018

Kampioenschap Stal Bosgoed 2018

Word jij Stal Bosgoed Kampioen 2018?!

Ieder jaar houden de Brederoderuiters een clubkampioenschap, waarbij er gereden wordt om het Brederoderuiters kampioenschap. Voorgaande jaren was dit ook open gesteld voor Stal Bosgoed ruiters maar hoe leuk is het om ook Stal Bosgoed kampioen te kunnen worden?! We strijden vanaf nu dan ook om twee kampioenstitels: de Brederoderuiters kampioen en de Stal Bosgoed kampioen.

Waarom?

Door de groei van de (manege)ruiters van Stal Bosgoed is er voor gekozen om vanaf heden twee eigen kampioenschappen te organiseren. Wij organiseren de kampioenschappen wel samen in hetzelfde weekend.

Het kampioenschap bestaat uit drie onderdelen: dressuur, springen en speel uw spel. Om overall kampioen te kunnen worden moet je aan alle drie de onderdelen hebben meegedaan. Wil je maar aan één of twee onderdelen meedoen? Dat kan! Je kunt dan meestrijden om de dressuur, spring of speel uw spel kampioenschap. Overall kampioen kun je dan helaas niet worden, dat kan alleen wanneer je deelneemt aan alle drie de onderdelen.

De kampioenschappen vinden plaats op vrijdagavond 7 september (dressuur) en zaterdag 8 september (springen en speel uw spel).

Voor wie?

Het Stal Bosgoed kampioenschap staat open voor alle manegeruiters én pensiongasten van Stal Bosgoed. Ben je pensiongast bij Stal Bosgoed maar ook lid bij de Brederoderuiters dan kun alleen meerijden voor het Brederoderuiters kampioenschap. Pensiongasten die géén lid zijn van de Brederoderuiters die mogen meestrijden om het Stal Bosgoed kampioenschap. Manegeruiters strijden uiteraard mee om het Stal Bosgoed kampioenschap.

Zie onderstaande bijlage voor verdere informatie omtrent het Stal Bosgoed Kampioenschap, mocht je hierna nog vragen hebben dan horen wij het graag!

Stal Bosgoed Kampioenschap 2018

Gegevens

Begin:
7 september, 2018
Einde:
8 september, 2018

Locatie

Stal Bosgoed
Lange dreef 21
Hagestein, Utrecht 4124AJ Nederland
Telefoon
06-53107007
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Stal Bosgoed
Brederoderuiters