Winnaars ZomerWeideZaterdag

ZomerWeideZaterdag

Zaterdag 26 mei vond de 2e editie plaats van de ZomerWeideZaterdag in de Kasteeltuin van Hoef en Haag. De ZomerWeideZaterdag is een initiatief vanuit Hoef & Haag.  Er presenteren zich alleen lokale standhouders om een goed beeld te geven wat Hoef & Haag en omgeving te bieden heeft.

Ook wij als Stal Bosgoed waren deze dag aanwezig, en pony konden daarbij natuurlijk niet ontbreken. Alle kinderen mochten dan ook een rondje rijden op één van onze lieve manegepony’s Queenie en Lady.

Winacties

Naast het gratis ponyrijden op een van onze pony’s, kon je ook meedoen aan onze winacties speciaal voor de ZomerWeideZaterdag. Door het aantal paardensnoepjes in de vaas te raden kon er kans gemaakt worden op een privéles op één van onze lieve manegepony’s. Kleurde jij onze kleurplaat het allermooist in, dan maakt jij kans op een hele mooie gevulde poetskoffer!

Het raden van het aantal paardensnoepjes bleek erg lastig. Er was dan ook niemand die het juiste aantal van 719 paardensnoepjes geraden heeft. Jack Dalhuisen zat er wel het meest dichtbij, hij heeft namelijk 725 paardensnoepjes ingevuld. Gefeliciteerd Jack, jij wint één privéles op een van onze manegepony’s!

De mooiste kleurplaat is van Elise van Veen, gefeliciteerd!

Wij sturen jullie beiden een e-mail om jullie prijs in ontvangst te mogen nemen.

ZomerWeideZaterdag Hoef & Haag