VIER JOUW VAKANTIE MET STAL BOSGOED!

Net als de voorgaande jaren zijn wij de gehele zomervakantie geopend!
Zeker tijdens de aankomende zomervakantie kan paardrijden dan een hele leuke en ontspannende invulling zijn!

Speciaal voor diegenen die leuke activiteiten zoeken voor tijdens de vakantie hebben wij het volgende!

* Starterspakketten *
Stond leren paardrijden altijd al op jouw bucketlist? Of heb je altijd gereden en begint het nu weer te kriebelen? Ga dan voor een starterspakket! Het pakket bestaat uit theorie en praktijk. Zo wordt een goede basis gelegd of alles weer even herhaald en de puntjes op de -i gezet. 
Prijs jeugd (tot 16 jaar): € 110,-
Prijs paard/volwassenen: € 130,-

Privéles(sen) springen *
Loop je tijdens de springlessen tegen bepaalde punten aan of wil je jouw springvaardigheden verder verbeteren en uitbreiden? Kies dan voor privéles(sen) springen! Je krijgt dan 30 minuten 1 op 1 les, om met de door jouw aangegeven punten aan de slag te gaan.
Vind je het leuker om de les samen met een vriend of vriendin te volgen? Dan kan dat ook!
Jullie krijgen dan samen 45 minuten les.
Prijs jeugd (tot 16 jaar): € 30,50 p.p.
Prijs paard/volwassenen: € 35,50 p.p.

* Privéles(sen) proefgericht rijden FNRS dressuur *
Wil je zometeen weer knallen tijdens de FNRS dressuurwedstrijden? Staan er steeds dezelfde verbeterpunten op je protocol, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet verbeteren? Dan zijn de privéles(sen) proefgericht rijden FNRS dressuur iets voor jou! Je krijgt dan 45 minuten 1 op 1 les. Tijdens de les ga je aan de slag met tips voor het losrijden en rijd je een proef. Deze proef en het commentaar van instructie tijdens de proef, wordt gefilmd en naar je toegestuurd!
Voor deze les is het wel belangrijk een eigen voorlezer mee te nemen. 
Prijs jeugd (tot 16 jaar): € 41,25
Prijs paard/volwassenen: € 48,75

* Buitenritten *
Tijdens de zomervakantie zullen er weer buitenritten georganiseerd worden! Dit zijn ritten van bijna 2 uur die je met een groep rijdt. Alleen als je een gevorderde ruiter bent kun je deelnemen aan deze ritten. Genieten van de mooie omgeving van Hagestein, Vianen en Everdingen! Houd onze Social Media in de gaten voor de data!
Prijs jeugd (tot 16 jaar): € 30,-
Prijs paard/volwassenen: € 32,50

Privé buitenritten *
Wil je liever alleen of met nog 3 bekenden/vrienden een buitenrit maken? Dan kun je kiezen voor een privé buitenrit!
Quality time vanaf een paardenrug, wat is er nou leuker! 
Prijs jeugd (tot 16 jaar): € 48,50
Prijs paard/volwassenen: € 53,50

* Kleuterlessen *
Normaal geldt er tijdens de zomervakantie een zomerstop voor de kleuterlessen. Deze vakantie niet! Tijdens de vakantie zullen er extra kleuterlessen gegeven worden. Na 4 juli zijn de data bekend en zullen dan op de website vermeld worden. Tevens is inschrijven via de website dan weer mogelijk. Houd dit dus goed in de gaten!
Prijs: € 11,50

Uiteraard is het ook mogelijk om naast de bovenstaande opties losse privélessen van een half uur te boeken. Wil je een pakketje lessen samenstellen? Ook dat is ook mogelijk. Geef aan wat je zou willen via manege@stal-bosgoed.nl en wij bespreken de mogelijkheden!