!NIEUWE UPDATE MAATREGELEN CORONA VIRUS!

Wij hopen dat iedereen deze update in goede gezondheid ontvangt.

Op 31 maart is er weer een nieuwe persconferentie geweest. Naar aanleiding van deze conferentie zijn de volgende maatregelen aangepast om verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Zo is het volgende aangepast:

  • Alle manege- en verenigingslessen komen t/m 28 april te vervallen.
  • Alle manege lease momenten komen t/m 28 april te vervallen.

Wat van kracht blijft:

  • Het is helaas nog steeds niet toegestaan om onze accommodatie te bezoeken. Wij realiseren ons ontzettend goed dat de paarden en pony’s worden gemist, maar wij volgen hierin alle richtlijnen. De paarden en pony’s houden jullie knuffels vast tegoed!
  • Alle activiteiten en evenementen die tot 1 juni gepland stonden, gaan niet door. Voor een aantal activiteiten en evenementen zal een nieuwe datum gepland worden.

Al het bovenstaande geldt in ieder geval t/m 28 april. Mochten er zich tussentijds wijzigingen voordoen, dan zullen wij jullie daarover informeren.

Misschien dat velen het al mee hebben gekregen, maar op Facebook en Instagram houden wij jullie regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen bij ons op stal in deze periode. Onze kersverse Stal Bosgoed mascotte ‘Bossie’ houdt jullie op de hoogte.

Hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking. Daarnaast wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe!