Uitslagen Ride, Run & Bike donderdag 10 mei

Dit was hem dan, onze 2e editie van Ride, Run & Bike. Gisterochtend gingen we om exact 10.00 uur van start met het eerste team.  Als eerste gingen alle teams met ruiter en mountainbiker(s) van start, om vervolgens een route van 15 kilometer af te leggen door onder andere de prachtige Uiterwaarden.

Nadat alle teams voor de 15 kilometer vertrokken waren was het de beurt aan alle teams met ruiter en hardloper(s). Ook zij legden samen een prachtige route af van 7,5 kilometer .

Omdat het welzijn van de paarden voor ons voorop staat, was er vooraf voor elke route een minimale finishtijd vastgesteld. Op het moment dat je finishte vóór de minimale finishtijd, dan werd er het aantal minuten dat je te vroeg over de finish kwam bovenop de minimale finishtijd geteld. Met een gemiddelde van 12 km per uur voor de paarden, stond de minimale finishtijd voor de hardlopers op 40.00 minuten. Voor  de teams met mountainbikers stond er een minimale finishtijd van 1 uur en 20 minuten vastgesteld. Vooral de laatste groep had iets meer moeite met deze minimale finishtijd. Er waren dan ook een aantal teams die eerder finishte en er straftijd bijkregen. Dat deed ook wel iets met de uitslag..

Uitslagen

7,5 kilometer

De eerste prijs bij de hardlopers ging dit jaar naar de bende van de bokkenrijders, de twee vrienden finishten in een tijd van 00.40.55. Zij mochten een waardebon van Paard op de foto in ontvangst nemen. De tweede prijs, een waardebon te besteden bij Equistitch, mocht in ontvangst genomen worden door Mariska en Maxim. Als Team Los Tres Conquistadores kwamen zij na 00.42.59  samen over de finishlijnTeam de Stalpoten mocht zich melden voor de derde prijs,  Anneloes en Niels wisten samen de eindstreep te behalen in een tijd van 00.45.00 en hiermee een mooie beker te bemachtigen.

15 kilometer

Op de 15 kilometer gingen de Smitjes on Tour er vandoor met de eerste prijs. De twee zussen kwamen na 01.20.25 over de finish. Ook zij ontvingen een waardebon van Paard op de foto. Door een tijd van 01.21.43 neer te zetten wisten The Kings de tweede prijs te bemachtigen, en hiermee ook een waardebon van Equistich. De derde prijs was voor team J&J, zij finishten in een tijd van 01.23.02. Helaas waren zij niet meer aanwezig om hun beker in ontvangst te nemen.

Benieuwd naar de rest van de tijden? Je vind de uitslag van beide route routes hieronder:

Uitslagen Ride, Run & Bike 2018

Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) organiseren wij onze 3e editie van Ride, Run & Bike. Wij hopen jullie ook dan weer aan onze startstreep te zien verschijnen!

Via deze weg willen wij nogmaals onze sponsoren en vrijwilligers bedanken, wij zijn erg blij met jullie hulp in welke vorm dan ook.

Tot volgend jaar!