Kinderfeestjes

Hiep hiep hoera, er is er één jarig!

Kosten

Wij kunnen kinderfeestjes verzorgen voor € 17,50 per kind. Het kinderfeestje is bij ons te boeken vanaf 6 kinderen en dient van te voren gereserveerd te worden.

Ook voor de meer gevorderde ruiter kunnen wij een pakket samenstellen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of om te vragen naar de mogelijkheden.
U kunt ons bereiken via info@stal-bosgoed.nl.transurl.nl

Wat leuk dat je bij ons je verjaardag wilt komen vieren! Een kinderfeestje tussen de pony’s, dat wil toch iedereen?! Als jarige job ga jij bij Stal Bosgoed samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke middag tussen de pony’s beleven. Allereerst verzamelen we boven in onze kantine met een glaasje limonade. Hier zullen jullie meteen kennismaken met jullie instructeur. Vervolgens kunnen we samen de cadeautjes gaan uitpakken. Zijn alle cadeautjes uitgepakt? Dan is het nu tijd voor een rondleiding over de manege. Hier gaan we ook kennis maken al onze lieve manegepony’s.

Hierna pakken we de borstels erbij en gaan we de pony’s heerlijk vertroetelen en verzorgen. Als de pony’s er tip top uitzien en iedereen uit geknuffeld is, is het tijd om onze caps op te zetten. Het is tijd om te gaan rijden! Tussendoor is er ook tijd om op onze knutseltafel je eigen hoefijzer te versieren. De hoefijzers laten we drogen en mogen jullie aan het einde van de middag mee naar huis nemen! Als afsluiting kunnen jullie nog even nagenieten van de gezellige middag in de kantine. Dit doen we met patat + een snack (naar keuze) en natuurlijk limonade. Dan is het helaas weer tijd om naar huis te gaan, vergeten jullie je hoefijzers niet!
Het team van Stal Bosgoed hoopt dat jullie een leuke dag hebben gehad.

Korte impressie

Hoefijzer versieren
Samen ponyrijden
Rondleiding over de manege
Hapje eten